Lysglimt tar en rendyrket Nazi: «Siste etappe ble endelig definert i 1945» – Mer Nazi blir det ikke!

Lysglimt sier en historisk Sannhet. Skjermdump

Johan Slåttavik i Akroma har lagt ut et Facebook-innlegg av Lysglimt i Alliansen hvor han oppsummerer litt rundt betydningen av Presidentvalget i USA og Trump sin rett og plikt til å handle:

Globalistenes store coup d’etat

I utgangspunktet er jeg helt enig med Lysglimt i at Faanskapen startet sitt siste løp da Tyskland og Hitler tapte den 2. Verdenskrig mot de to Jødiske maktblokkene: Anglo-Zionistene og Sovjetkommunistene. Jødisk styrte blokker begge to.

Et slikt syn i dag er noe av kjernen i Nazistisk historiesyn og kvalifiserer øyeblikkelig til tittelen Nazist og Jødehater. Det må Lysglimt lære å leve med og også lære å bruke positivt med tiden.

Nå gir Lysglimt uttrykk for et mer positivt syn enn jeg har om Trump sine sjanser til å snu utviklingen nå etter at valget er ferdig og Biden har fått noen millioner flere stemmer enn Trump samt flere delegater. Valgfusk og juks opp og ned i mente betyr lite her.

Lysglimt er også klar over at det var en revolusjon i Paris i 1789 som han nevner, men her trekker jeg en helt annen konklusjon enn Lysglimt gjør. I forhold til mitt syn tapte Trump kampen om makten i USA i løpet av den første uken i juni i år.

Det var da de store opptøyene i demokratisk styrte amerikanske storbyer skjøt fart. Trump reagerte like tafatt og feigt som kong Ludvig den 16. gjorde i Paris da mobben begynte herjingene. Garderegimenter sto klare til å slå ned opptøyene, men Ludvig 16. ga ikke ordren.

Det førte til resignasjon hos tilhengere og etterhvert skiftet flere offiserer og regimenter side. Da Ludvig 16 endelig var klar til å reagere var det altfor lite og altfor sent.

Det samme gjelder for Trump og det burde Lysglimt forstå.

Min konklusjon er derfor: Trump har tapt.

Men hva med å slå med på kuppmakerne nå, da? Skal det kunne gjøres må Høyesterett erklære at så mange stemmer er ugyldige at Trump får flertall av delegater. Det skal jeg se skje før jeg tror det.

Da gjenstår i teorien kun en mulighet i desperasjon på overtid: Konservativ militia må gripe til våpen og det er lite trolig at øldrikkende, feite Cucservative feiginger gjør det.

Det gjelder det samme for dem som for Trump: Toget gikk i begynnelsen av juni i år.