MAGA – Antihvit og Antinasjonal JEW$A-Imperialisme – Til Hel med Trump’s MAGA

Alliansens Cognitive Dissonans – Cuckservativt Feilprosjekt

Det er lett å gå seg vill i dagens aktuelle situasjon hvis man mangler et historisk perspektiv å styre etter. MAGA-entusiasme blant Hvite Nasjonalister, spesielt i Europa, er et eksempel på det.

Utifra min synsvinkel fremstår Lysglimt Johansen som den eneste lederen av et av de mange micro»partiene» på ytre høyrefløy som har de egenskapene som kan gi politisk suksess.

At jeg har stor tro på og sans for hr. Lysglimt betyr ikke at jeg har noe til overs for selve «parti»modellen hans eller valget av Donald Trump som forbilde eller av MAGA som slagord.

Her er Lysglimt selv i en propagandavideo om valgkamp og utdeling av MAGA-caps:

MAGA-valgkamp av Lysglimt / Alliansen

For å gjøre mitt synspunkt kort og enkelt:

Donald Trump er ikke og har aldri vært Nasjonalist. Trump er tvertimot antinasjonalist og gjør alt han kan for å knuse europeisk nasjonalisme.

Militær oppbygging og total hybridkrig med sanksjoner mot Russland, ødeleggelse av russiske kontrakter for levering av olje og gass til europeiske land med mye mer.

Trump er derimot Imperialist og det en Super-Imperialist også. Hans mål er total global dominans med alle andre stater og folk underlagt det Anglo-Zionistiske Imperiet som er ledet av Jødiske Oligarker og deres lakeier.

Alt Trump gjør, fra å sikre Israel’s interesser til å vedta lover som gir jødene spsielle rettigheter og beskyttelse i JEW$A, gjør han som en av Jødenes ydmyke lakeier og slaver. Familien hans er inngiftet jødisk og Donald selv er så til de grader Israel og Netanyahus slave at denne karikaturen av han er «Spot on»:

Netanyahu som Trump’s førerhund

Min konklusjon blir derfor at på tross av at Lysglimt fremstår som den eneste ytre-høyre-kandidaten med folketekke så er det bare å skygge banen inntil det kommer en som både har egenskapene og ikke lider av Cuckservativ Cognitiv Dissonans.