Manshaus – Raja

Abid Raja: Genene snakker Høyt og Hatefullt. Skjermdump fra NRK.no

Abid Raja er i mine øyne et forbilledlig eksempel på hvordan Genene snakker Høyt og Tydelig. Raja spiller her Offerkortet og bruker den parasittiske jødemetoden som jødene har gått opp for han og Islamistene:

Regjeringen må lage Handlingsplan mot Islamofobi etter mønster av Handlingsplanen mot Antisemittisme:

Abid Raja i NRK: «Man føler seg rett og slett hatet»

Ja, men så se til å kom deg ut av et land hvor du føler deg Hatet, da Raja!

Det kan da ikke være så forbanna vanskelig å forstå, selv for en Venstre-politiker, at det er til beste for oss etniske Nordmenn og de vanskjøttede landene dere kommer fra at alle ville vært tjent med at dere tok med avkommet deres og dro tilbake hvor genene dine kommer fra?

Det Raja gjør, etter min oppfatning sammen med alle andre invadører, er å kopiere Jødenes parasittiske strategi om først å få et fotfeste som stakkarslige ofre og flyktninger i en eller annen form og deretter la Genene styre handlingene. Og parasittiske gener gjør alt de kan for å skape gode kår for parasittene mens de gjør alt de kan for å lamme og bryte ned vertsorganismen.

I Norge går det nå mot full Balkaniseringskrig med en form for alle mot alle på gruppenivå. Og Raja sitt utspill hos NRK ser jeg kun som et rasistisk motivert partsinnlegg.

Genene snakker Høyest!