Manshaus – Siege – Dagbladet

Siege

Folkemordet på den Hvite Rase gjennom den jødedominerte maktelitens (ref. Georg Soros & co.) «The Great Replacement» aksellererer videre. Manshaus kastet seg inn i kampen og Dagbladet gir oss en del av bakgrunnen hans.

«Full Rasekrig, Terror og en Fullstendig Ødeleggelse av det Etablerte Samfunnet»

Teksten over bruker Dagbladet selv som en av overskriftene til artikkelen sin og jeg sier meg enig og kjenner igjen meningen med den. Det var jo den strategien Kulturmarxistene, som Dagbladet tilhører, brukte for å nedkjempe og knuse vårt Nordiske lett patriarkalske samfunn.

Nå har da endelig noen Hvite Patrioter funnet ut at Kulturmarxistenes strategi kan brukes av Hvite patrioter for å knuse Kulturmarxistenes Folkemordagenda på oss. Sannelig på tide å vende folkemordernes strategi mot dem.

Dagbladet setter fokus på en artikkelsamling i bokform under tittelen «SIEGE» som spesielt viktig:

SIEGE

Jeg har selv helt nylig blitt gjort oppmerksom på boken og har ikke rukket å lese den, men slik Dagbladet beskriver den må den være virkelig knallgod og av stor betydning.

Innholdet bør gi grunnlag for utstrakt analyse og diskusjon blant Hvite Patrioter og jeg skal sette meg inn i stoffet og komme tilbake til det. Håper dere også gjør det samme:)