Maria i Resett: Fragmenteringen på høyresiden må opphøre

Maria Zähler vil ha samling i FRP

Maria Zähler er en flott dame med både hode og hjerte på rette plassen, som jeg har stor sans for. Når hun nå appellerer om samling av Høyresiden om FRP tror jeg hun er 20 år for sent ute og vel så det.

FRP hadde valget i løpet av 1990-tallet mellom å være et nasjonalt høyreparti i forsvar for Det Norske Folk eller gli over til å være et globalistisk underbruk av det såkalte «Internasjonale Jødiske Globalisthøyre». De valgte det siste og Hagen og Jensen frontet begge for Israel.

Jeg var selv tilstede under FRP sin valgkamp i Tønsberg i 1997 sammen med en gjeng nasjonalistungdommer og fikk stoppet kjeften på marxistungdommen som var busset fra Oslo for å ødelegge Hagen sitt møte. Det var Hagens siste sjanse til å utvikle FRP som nasjonalt folkeparti i kamp for vårt folks overlevelse og Norge som nasjon.

Han, Siv og partiet valgte Jødesiden og ble deretter tatt inn i den politiske varmen og etterhvert også i regjering.

Så på tross av mine varme (politiske) følelser og respekt for Maria kommer appellen hennes 20 år for sent:

Maria: Fragmenteringen på høyresiden må opphøre

For FRP finnes det ingen vei tilbake. Skal den (rase)-nasjonalistiske fløyen i FRP ha noen fremtid må den bryte ut av Globalist-Jøde-FRP og danne et parti likt Le Pen sitt i Frankrike eller Orban sitt i Ungarn. Og også de to vil snart bli ansett som altfor «snille» når Balkaniseringskrigene starter for fullt i Europa.

Når den dagen kommer er det Vigrid som gjelder.

Men det har søte og snille FRP-damer vondt for å forstå. Vil de diskutere det med meg er de velkomne til det. Også Maria:)