Maria Zähler: FRP må høre Hennes Budskap eller gå under

Maria gir FRP riktig Retning – Skjermdump redigert

Maria Zähler er min store favoritt innen media. Hun kombinerer skjønnhet, intelligens og oppriktig følelse for vår egen rase, folk og kultur.

Denne gangen gjelder det en artikkel hun skrev nylig i Resett om FRP og Bompenger:

Frp bør ut av regjering nå……

Vi må til nederste del av artikkelen for å finne poenget hennes. Sitat:

» Det eneste som gjør meg betenkt her er at det ikke er innvandring som kan bli den siste dråpen, men bompenger. Til tross for signeringen av FNs migrasjonspakt, tusenvis av kvoteflyktninger og høy familieinnvandring. Selvsagt er bompenger en viktig sak for Frp, men det er alarmerende at innvandringssaken, som er så utrolig viktig for fremtiden, ikke prioriteres som den profilsaken den er for partiet. Hadde det ikke vært for den ekstremt ulønnsomme innvandringen hadde vi dessuten hatt mer penger til overs å bruke på bedre veier.»

Dette er og har alltid vært mitt og Vigrid’s hovedsak og vi deler fullt ut Maria’s synspunkt i sitatet.

Men Maria tar dog feil på et viktig punkt hva FRP angår i det hun omtaler «Innvandringssaken» som en Profilsak for FRP. Men, Maria da, det må være mange år siden den var det og den blir det aldri igjen.

Er du imot rase- og sivilisasjonsfremmed invasjon av landet vårt under navnet «The Great Replacement» er det Vigrid som teller. Og kun Vigrid.

You’re Welcome, Maria!