Mein Kampf gis ut i ny oversettelse – lån heller den gamle på Biblioteket

Mein Kampf på norsk i ny oversettelse

Den som ikke har lest og forstått budskapet i Mein Kampf av Adolf Hitler mangler grunnleggende dannelse og forståelse av hvorfor Europa i dag går lukt til Helvete.

Det er på høy tid at Mein Kampf gis ut på nytt, men det burde ha skjedd med den gamle utgaven som grunnlag og kun modernisert i språket. Og selvsagt uten all nedrakkingen som legges inn i boken for å gjøre den spiselig for makteliten:

«Mein Kampf» ser ut som en praktbok.

Særlig har dagens såkalte Nasjonalkonservative eller Verdikonservative mye å hente fra Mein Kampf siden den beskriver deres egen kamp på en glimrende måte. Røttene og verdisynet er tilnærmet sammenfallende hva grunnlag angår.

På den negative siden i Mein Kampf kommer den destruktive holdningen overfor germanernes nærmeste slektning Slaverne. Det ødela alt for Tyskland og dagens tragedie er at den samme holdningen og antirussiske hatpolitikken er på mote.

NAZI-Alliansen, inklusive Norge, fører en russofobisk angrepskrig mot Russland og det er å håpe den lider samme skjebne som Tyskland under Hitler.