Mumler Gåsegg bøyer over og ber om mange meter – Lurås gjør noe av det samme

Gåsegg feigsmisker med Mongolen som banket Resett Skjermdump

Fredrik Solvang har et norsk navn, men ser for meg mongolsk ut. Å kalle han norsk oppfatter jeg som å kalle en kalv for et føll bare fordi det er født i en stall. La gå hvis han har norsk pass, men av norsk / nordisk ætt er han ikke. Og det kan ha stor relevans. Som kjent så snakker genene høyt og kraftig:

Fredrik Solvang er ansatt i NRK / Nazistisk RiksKringasting og var den som fikk jobben med å banke Resett i beste sendetid. Noe han gjorde med glans. Og tilsynelatende med glede:

Kvalm og Feig Underkastelse av Mumler Gåsegg

Mumler Gåsegg har i tidligere artikler om julingen Solvang ga Resett drevet desperat Damage Control, men denne gangen overgår han alt og bøyer seg i støvet i feigt skryt av mannen som banket Resett.

Det er en form for Stockholsyndrom hvor offeret som føler seg underdanig, fanget og avhengig av dem som kontrollerer dem går over til å hylde og smiske for overgriperen. Feigt av Resett å ta den veien ut og de vil tape på det i lengden. Vi er i krig, total krig, og fienden viser ingen nåde. Heller ikke overfor smiskende og krypende feigisser som sleiker dem et visst sted.

I en annen artikkel i dagens Resett tar Lurås selv en Feigiss Light:

Lurås snur og oppfordrer nå folk til å lese MSM

Helge Lurås var taktisk uklok da han for lenge siden oppfordret til boikott av MSM. Det vil si at i egne øyne må han ha sett det slik siden han nå legger seg flat og beklager så mye og ber folk lese MSM-søplet som propaganderer for å utrydde oss som et Nordisk folk.

Det er mulig smart på kort sikt, men på lang sikt ødeleggende for Resett sine muligheter til å renske reptilsumpen. Om det da noensinne har vært noe mål for Resett. Jeg har lenge hevdet at Resett kun er en sleip 5. kolonne som har som mål å nøytralisere den ekte kampen mot Folkemorderne.

Igjen: Vi er i Krig, Total Krig og MSM er hovedfiendens frontskyts mot oss i denne asymmetriske hybride utryddelseskrigen mot oss. De må boikottes!