Nasjonal Samling for Antiglobalister og Nasjonalister og andre Høyreekstreme!

Vi vil Nasjonal Samling!

Nasjonale Samlingskrefter holdt forleden en såkalt Grunnlovsmarsj i Oslo med hovedbudskap om Lov, Orden, Nasjonal Selvråderett pluss noen Nei til dagens utvikling.

I mine øyne nok en gjeng Cuckservative femser og tapere som ikke hang med i globaliseringen og den teknologiske utviklingen og ville stoppe ferden mot en ukjent og farlig fremtid. Med andre ord: Null å bry seg om eller å kaste bort energi på.

Men så sjekket jeg på nett for å se hva det ble til og da ble jeg faktisk overrasket. Ikke av den vanlige Cuckservative gjengen som arrangerte, men at Globalistene og det jeg kaller «Den Jødiske Hat- Løgn- og Hetsefronten» stilte opp med de tyngste kanonene sine for å fordømme Grunnlovsmarsjen og de som arrangerte den.

Blant dem et nytt patetisk «parti» (Grunnlovspartiet) og noe om Smartfri Norge. Vel, her var det bare å sjekke dem ut og så til min store glede at «partiet» i mine øyne var en ny versjon av Nasjonal Samling til Vidkun Quisling. Masse positivt i det partiprogrammet:

Hjemmeside for Grunnlovspartiet

Her var det nok av lesestoff. Alt for mye og detaljert etter min smak, men sett igang og se for deg selv.

Jeg oppdaget også at en dame fra Smartfri Norge hadde laget en kort videosnuttappell:

GRUNNLOVENS § 1. NORGES STATSFORFATNING

GRUNNLOVSMARSJEN 2020 Appell ved Solveig Koss Gundersen, leder organisasjonen SmartFri . ❤"Varme hjerter uten bakenforliggende agenda"

Posted by Smartfri Norge – Offentlig on Wednesday, September 9, 2020
Solveig Koss Gundersen inviterer til Grunnlovsmarsj

Og her er reaksjonene til Haterne av Nasjonal Samling omkring Grunnlov og Nasjonal Selvråderett:

Faktisk.no med Hatefulle antinasjonalister

Merk dere Terje Emberland fra Jødenes Høyborg; Hat- og Løgnsenteret, også kalt HoloCa$h-senteret, på Bygdøy som er sentral i Jødenes kamp mot en ny Nasjonal Samling i Norge.

Asbjørn Dyrendal er også regnet som en grovkalibret kanon med spesialfelt innen Satanisme og Konspirasjoner.

Uansett hvor små og ubetydelige alle disse smågruppene som vil en ny Nasjonal Samling eller er kritiske til det nåværende maktsystemet og dets globalisering av Norge er så tas de åpenbart på ramme alvor av Makteliten.

Det beviser artikkelen i Faktisk. no.

Så hvorfor går da ikke disse splintergruppene sammen og danner en ny Nasjonal Samling? Det er jo da de tas på alvor. Og det med god grunn.