Natt & Dag: Tore Tvedts jakt på kjærlighet har gitt ham manndommen tilbake

Natt og Dag legger ut min kontaktannonse både på nettsiden sin og Facebook.

Bildet over ble brukt av Natt & Dag i en artikkel den 19. mars i år om min jakt på kjærligheten ved hjelp av en kontaktannonse jeg la ut på Vigridsiden.

For en ukes tid siden kontaktet Natt & Dag meg igjen og lurte på hvordan det gikk med Datingen min. Og den var gått bra så jeg besvarte henvendelsen med glede og dermed ble det ny artikkel i Natt & Dag:

Tore Tvedts jakt på kjærlighet har gitt ham manndommen tilbake

Det hadde jo vært svært positivt om noen av damene som leser Natt & Dag hadde blitt interessert nok til å ta kontakt for en date. I så fall anbefaler jeg at vi tar en date «á la Tvedt». Det vil si med inneklærne på under dynen. I alle fall truse og BH må være på.

Jeg kan garantere damene en givende kveld og natt:)