Nazi-Rapporten til ARS skaper Storm i Vannglass

Gratulerer med Nazikobling

Nazirapporten for 2018 som ARS utga for litt siden fortsetter å lage oppstyr i mediene med en ny artikkel i Filter Nyheter som på et vis oppsummerer utviklingen.

Etter den artikkelen er det ikke så vanskelig å forstå hvem som har engasjert advokat Bore til å vingeklippe ARS. ARS var smarte og fjernet øyeblikkelig rapporten fra nettet inntil de får fjernet de kontroversielle tekstene slik at advokat Bore ikke lenger har en sak eller han og hans klient er fornøyd. Håper de får noe penger ut av det også:)

Fjernet nazist-rapport etter påtrykk fra advokat

For å vise min store sympati, forståelse og empati overfor de personene og gruppene som feilaktig er koblet opp mot Nazi-begrepet, direkte eller indirekte, i rapporten sender jeg dem herved mine beste tanker sammen med en blomsterhilsen i form av buketten øverst.

Siden temaet er Nazi er det jo bare rimelig at blomsterbuketten er malt av en av Europas fremste frihetskjempere mot globalismen, Adolf Hitler. Adolf Hitler har fremdeles et budskap som gir gjenklang og resonans hos alle antiglobalister og nasjonalister av alle farger og fasonger uansett om de blir fornærmet av å assosieres med ordet nazisme.

Så jeg håper de som er nevnt i den nå famøse nazirapporten i 2018 av ARS frisker opp kunnskapen sin med Mein Kampf, lånes på biblioteket, og ellers setter seg inn de grunnleggende nasjonale ideene fra den tidens Europa.

Mye av det gjelder fremdeles.