Norge trenger et Nytt Nettmedium for Vårt Folks egne Interesser – De bestående er Korrupte

Norsk Media er fullstendig Korrupte

Resett har i dag en artikkel av redaksjonssjef Lars Akerhaug om at NTB krever at artikler fra dem ikke skal ha kommentarfelt.

Dette liker Akerhaug og Resett dårlig og de poengterer at Resett jo så svært og inderlig gjerne vil bli opptatt i den etablerte pressehoreklubben sammen med de andre Zio-sleikende presstituttene.

Det er klart trist å trekke på gata og i portrom mens de andre koser seg for god betaling på det statlige medie-horehuset på skattebetalernes regning.

Jeg forstår godt Resett sin frustrasjon.

NTB spanker Resett – Akerhaug og Resett sutrer

Det er snart tre år siden Resett så dagens lys og under den tiden har de vært oppe på 40.000 plassen på Alexa’s verdensranking for litt over et år siden. I dag ligger de på 335.000 plassen noe som er en gedigen nedgang i sakte fart i løpet av noe over et år.

Hva som vil skje når NTB nekter Resett adgang til å kommentere deres artikler gjenstår å se. Men det kan faktisk være positivt for Resett om de søkkrike eierne deres spytter i nok titalls millioner slik at egenproduksjonen tillater dem å kutte NTB i det hele tatt. Uten det tror jeg Resett forblir et menighetsorgan for Cuckservative jødesleikere og støttespillere for Anglo-Zionistene.

Begge deler på det norske folks bekostning.

Norsk massemedia er gjennomkorrupt

Artikkelen over er skrevet for 8 år siden i forbindelse med rettsfarsen mot Anders B. Breivik, men er enda mer gyldig i dag.

Resett sitt grunnleggende problem er at de er en del av dette korrupte mediebildet uten å bli akseptert av de presstituerte horene som allerede er sluppet inn i mediehorehuset. Forståelig, for hvem vil vel egentlig dele oppnådde fordeler med andre?

Resett har lagt seg på samme prinsipielle hovedlinjer som de etablerte og betyr ingen som helst brudd med deres hovedbudskap. Hva skal vi da med Resett? Bortsett fra de taperne som trives i kommentarfeltet og mister tidsfordrivet sitt? Svaret er ingenting.

Det vi trenger er et Nytt rent Nasjonalt medium som står på egne ben og kun kjemper for vårt Nordiske Folks interesser. Meld dere til tjeneste!