Norges regjering forbereder oss på total Krig

VG om Coronavirus og norsk mobilisering mot det

Nazi-alliansen (NATO) har bygget opp og mobilisert til angrepskrig mot Russland gjennom mange år. Nå settes førkrigstiltak inn for alvor.

Mitt poeng er at intet i geopolitikken skjer tilfeldig. Det er alt sammen planlagt gjennom langsiktige målsettinger og tilpasninger.

Hvorvidt Coronaviruset er en del av denne langsiktige planen og laget med det som formål eller om det er kommet av seg selv fordi noen kinesere liker virusbefengte flaggermus er uvesentlig når Koronaviruset først har spredd seg.

Og den spredningen ser vi i dag, men på langt nær slik de nåværende tiltakene tyder på. Spredingen er moderat og i de fleste land er dødeligheten minimal. Tiltakene derimot er drakoniske og svært omfattende. DSB (Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap) har offentliggjort et bilde med saker du trenger hjemme nå. Det bildet inneholder ved, fyrstikker, gassprimus med gryte over og lignende.

Men det er jo ikke ting vi trenger for noen dager eller et par uker hjemme for Koronavirus. Det er saker vi må ha om samfunnet gjøres «off grid» gjennom en elektromagnetisk-pulsbombe. Altså i en krig mot Russland hvor det vil være Russlands førsteslag som gjengjeld.

I en Koronavirus-situasjon hvor det ifølge Statsministeren stort sett rammer gamle menn med redusert helse og anlegg for kroniske lidelser stopper ingen ting av betydning i samfunnet. Alt vil gå som normalt. Også strømforsyningen.

VG om regjeringens Koronavirustiltak

Her er hva Regjeringen selv sier om akkurat det, hentet fra artikkelen over:

– Scenarioene viser at flere mennesker vil dø av coronaviruset i Norge. Flere vil oppleve å få operasjoner utsatt, sier Solberg og maner til en dugnad for å begrense smitte.

– Det skal vi gjøre i solidaritet med eldre, kronisk syke, og andre som er spesielt utsatte for å utvikle alvorlig sykdom. Vi må beskytte oss selv for å beskytte andre.

Merk dere sitatene over. Hele greia er altså laget for at hele den yngre og sunne delen av befolkningen ikke skal smitte de gamle med dårlig helse og kronisk syke.

Fytte rakker’n for noen bedritne løgnere. Saken er at hele samfunnet skal feminiseres og gjøres til hjernedøde Zombieroboter for å forlenge livet til noen gamle sjuklinger som allikevel står ved veiens ende.

Jeg er selv en av disse gamle med helseproblemer, men det er vanvidd å ødelegge samfunnet for å forlenge mitt liv selv om jeg er glad i det og nyter hver dag jeg får.

Så for meg henger ikke resonnementet om Koronavirusfrykt på greip. Det gjør det derimot hvis vi ser det som et førkrigstiltak for å lamme befolkningen på forhånd slik at de er kuet og har underkastet seg når krigen bryter ut.

Og mitt tips om det scenarioet er at øvelsen «Defender Europe 2020» er opptakten til vår tids Operasjon Barbarossa. Tiden er april/mai i år.