NRK med Skivebom: Intervjuer landets største Konspirasjonspraktikere om Konspirasjonsteorier

Dyrendal er en kjent norsk konspirasjonspraktiker – Skjermdump

Utdritings fra NRK, men slik jobber forsvarerne av Jødisk verdensherredømme ved å koble hverandre som «eksperter» og sementere den jødiske maktelitens verdensmakt.

Siden det er en pen nordisk utseende dame, Ida Laingen, som skriver NRK-artikkelen synes jeg det er ufint å beskrive hele artikkelen og skribent med intervjuobjekter at de sitter og sirkelrunker i egen fortreffelighet.

Verdensslangen Oroborus og Ida Laingen

Over har vi verdensslangen Oroborus som spiser seg selv og ruller avgårde til venstre og en skjermdump av Ida Laingen fra hennes FB-side. Artig at denne verdensslangen også er et symbol for Jødisk grådighet og pengemakt.

Ida Laingen med Oroborus-artikkel om Konspirasjonsbekreftelser

Over er en link til artikkelen hvor Ida intervjuer to av Norges fremste Konspirasjonspraktikere og forsvarere av Jødiske løgner, makt og regelrette konspirasjoner. Og da snakker vi godt dokumenterte og i praksis.

Hadde Ida vært en mann hadde jeg omtalt henne som Feig, men siden det å være feig betyr at en mann oppfører seg som et kvinnfolk så kan jo ikke Ida av prinsipp være feig. Så da så.

Le Roi Rotschild – Den Jødiske Verdenskongen Rotschild
Asbjørn Dyrendal ansvarlig for Konspirasjonsteori hos SNL (Store Norske Leksikon)

En av Konspirasjonsekspertene er den kjente Asbjørn Dyrendal fra NTNU hvor han får godt betalt for å bygge opp under de jødiske konspirasjonene og bekrefte deres posisjoner og makt. Et av midlene er å utgi seg for å være ekspert på konspirasjonsteorier, altså de konspirasjonene han selv ikke støtter aktivt, og angripe disse. Den jødiske makteliten vil gjerne ha maktmonopol og Dyrendal og hans like hjelper dem da så gjerne. Mot god betaling selvsagt.

Bildet og link over er hentet fra Dyrendal sin artikkel på SNL.

To av landets fremste Konspirasjonspraktikere og forsvarere av Jødenes Løgnbaserte Maktsystemer
Emberland og Dyrendal angriper konspirasjoner de selv ikke fremmer på Jødemaktens vegne

Oroborus-Ida nøyde seg ikke med én tungvekter innen konspirasjonsområdet som nevnte Asbjørn Dyrendal. Neida, hun er flink og lydig nok i sin Oroborus-jobb til å gå til selveste Det Høyeste Tempelet for spreding av Jødiske Løgner og maktposisjoner. Her intervjuer hun Ypperstepresten i Hat- og Løgnsenteret for fremme av Jødiske konspirasjoner; hr. Terje «HoloCa$h» Emberland.

Over ser dere omslagsbildet av den felles boken Emberland og Dyrendal har gitt ut om konspirasjoner. Og merk deg vel; Konspirasjoner for denne gjengen her er kun dem som ikke er godkjente av Jødemakten og fremmer deres verdensherredømme.

Om det er noe å lære av disse artiklene og boken? Ja, faktisk er det det:

Du skal aldri noensinne stole på folk som er engasjert av den internasjonale Jødedommen og deres undersystemer og områder Jødedommen kontroller i noen som helst sak som berører deres maktgrunnlag. Aldri noensinne!