NRK TV Rogaland: Er du en Nazist og Jødehater, Lysglimt?

Lysglimt på NRK TV Rogaland Nyheter – Ordet forfølger Mannen – Skjermdump

Såvidt meg bekjent har Lysglimt ytret seg noe kritisk overfor Israel og har sagt noe om at HoloCa$h (Jødeløgnen om de 6 millioner som aldri ble utryddet) får tåle et kritisk lys og gransking.

Hvert av disse elementene er jevngodt med hat fra jødesleikende norske medier. Begge to forsterker det noe NRK TV viser i dette nyhetsinnslaget fra Rogaland:

Medias sleipe stempling: Du er blitt kalt…….

I stedet for å si direkte: Du er Nazist, Lysglimt eller Du er Jødehater Lysglimt bruker media formuleringer som i dette intervjuet: Du har blitt kalt Nazist og Du har blitt kalt Jødehater.

Det kalles stempling og fungerer som en sirkelbeskyldning. For eksempel når en antirasistisk organisasjon (som alle jobber for Jødenes destruktive og parasittiske agenda) omtaler en person som Nazist og Jødehater kan media som NRK TV henvise til utsagnet og spørre om det stemmer.

Effekten er likedan som ved en direkte påstand og beskyldning. Når intervjuet er sett, hørt eller lest så er «Take Away’en» fra intervjuet at vedkommende er Nazist og Jødehater.

Dette er innarbeidede teknikker som media er eksperter i å bruke. Og det er svært lite et intervjuobjekt kan gjøre for å hindre effekten.

Når det er sagt er det dog mange som har fått med seg at Lysglimt og Alliansen satser i Rogaland og at Lysglimt og parti assosieres med noe så positivt som Nazisme og Jødehat. Det kan også skape engasjement og gi stemmer.

For er det noe vi trenger idag er det nettopp dette.