Nytt Cuckservativt parti. Gode intensjoner fører til garantert Fiasko i Politikken. Det er Krig!

Vi for Norge. Skjermdump

Fumlete, famlende, vet ei hvorhen kunne være samlebegrep for samtlige Cuckservative partidannelser. Vi for Norge er intet unntak.

Det ser ut til at hele den Cuckservative bevegelsen i Norge har bestemt seg for at nå er tiden inne for et nytt parti som setter «Norge Først»:

Nytt Fiaskoparti: Vi for Norge.

Jeg dumpet borti dette «partiet» på nett og sjekket det ut gjennom noen nettsøk og lurer på hva som egentlig skjer blant Cuckservative. Jeg husker ikke lenger navnene på alle de små gruppene som skal frelse land og folk gjennom en ny partidannelse. Og det tar vel ikke lang tid før dette navnet er glemt også.

Sjekk det ut og søk på initiativtagerne på nett. Det virker som skikkelig trivelige folk med bred erfaring og gode borgerlige meninger. Med andre ord nærmest garantert fiasko.

Politikk er Krig og sektoren «Nasjonalisme med et Smil» er allerede opptatt. All hyggelighet til tross: Det er ikke plass i feltet til dem og sannsynligvis ikke til noen av de andre hyggelige, smilende og greie kjernekarene og -damene i de andre Cuckservative microgruppene.