Patetiske Trumpister Forrådt og Ryggdolket av feigingen Trump

Donald Trump som livredd feiging i Bunkersen

Tore Johan er en meget oppegående og dyktig skribent for Resett, men han, som de fleste andre Cuckservative MAGA-klovnene, har tydeligvis ikke tatt inn over seg at de ble forrådt og dolket i ryggen av Trump da det gjaldt som mest. Patetisk.

Tore Johan i Resett: Derfor rives USA i filler

Jeg har pleid å si at Trump sin sjanse var i den 1. uken av juni i fjor. Da kunne han ha grepet inn med styrke og satt landet under unntakstilstand, arrestert alle som herjet i amerikanske storbyer og deres bakmenn samt folkene bak kulissene som Georg Soros.

Det gjorde ikke Trump og tidspunktet hvor han feiget ut var ikke i juni, men nærmere bestemt da han gikk i bunkersen under Det Hvite Hus den 29. mai.

Etter det var det klart for meg og endel andre med et rimelig klart hode at Trump var en forræder og at det var tidspunktet hvor utviklingen sto på knivseggen. Da Trump feigt lusket ned i bunkersen var det revolusjonære og definerende øyeblikket over og Trump og hans bevegelse ferdig.

På meg virker disse MAGA-klovnene og Trumpistene hjernedøde når de fabler om at det er nå det hele starter og med det viser de til stormingen av Kongressen den 6. januar i år.

Det er feil. Det som startet da, om noe, var at Trumpistene og MAGA-klovnene viste hvor fullstendig patetiske, tufsete, feige og rett ut sagt idiotiske de er.

De har tydeligvis ikke lært noe av for eksempel Maidan og omveltingen i Ukraina som var finansiert og støttet av USA og NATO med Erna Solberg tilstede i Kiev for å støtte massemorderne som sto bak det dødelige kuppet.

I det tilfellet elsker Erna og makteliten i Jew$A og NATO vold og mord og drap. Det var den gode volden utøvd av nazistiske kjernetropper i Ukraina.

Med Trump som allerede feiget ut var hendelsene den 6. januar intet annet enn en bekreftelse på Trumpistenes manglende moral og mot.

Nå skryter de av hva som skal skje videre, men ikke lytt til dem. Jeg kan fortelle deg hva som vil skje: Stort sett ingenting av betydning. Til det er de amerikanske militsene og MAGA-klovnene for det meste impostere og skrytere. Og når makteliten nå arresterer noen hundre av Kongresstormerne og mange får sparken og sosial straff på andre måter ebber det hele ut som en kamelfis i ørkenen.

Det betyr ikke at det ikke kan skje endel artige ting og at det blir avfyrt noen skudd hist og her, men i det store og hele er løpet kjørt for Den Hvite Rasen i Jew$A. Og det som fortjent siden de, som jødenes villige bødler, utryddet alt som var av Europeisk kraft i de to verdenskrigene.

De vil bli slaktet som fortjent!

Og skulle jeg ta feil vil det glede meg:)