Philip Manshaus – 8. mai – Borgerkrig i Norge og Folke-Forræderne som skapte den

Philip Manshaus – Borgerkrig i Norge

At rettssaken mot Philip Manshaus foregår den 8. mai 2020 som er 75-årsdagen for det jødestyrte Anglo-Zionistiske seier over nasjonale krefter i Norge er et svært så symbolsk sammentreff.

I VG sin artikkel og overskrift av i dag fremgår det at Philip Manshaus mente at det foregikk en Borgerkrig i Norge i dag.

VG: Manshaus mente det ville skje en Borgerkrig i Norge.

La meg få lov til å korrigere Manshaus med at det foregår ikke bare en Borgerkrig i Norge, men en utryddelsekrig som drives av de samme kreftene som invaderte og okkuperte Norge etter at Tyskland var nedkjempet i den 2. Verdenskrig.

Representantene for de internasjonale Zioniststyrkene som tok makten i Norge i maidagene 1945 er de virkelige forræderne mot det norske folk. Samlet gikk den innenlandske delen av dem under navnet «Motstandsbevegelsen» som fra da av her til lands er synonymt for Antinasjonalt Forræderi.

Maktelitens Forræderi mot Det Norske Folk

Over har jeg linket opp en artikkel jeg skrev for mange år siden om den norske maktelitens forræderi mot det norske folk. Et forræderi som siden har blitt raffinert til total utryddelse av det norske folk.

Det er altså ikke riktig å kalle det en «Borgrkrig», men en «Total Krig» mot oss!