Philip Manshaus; Nødrett i Selvforsvar av eget Folk – Jens Stoltenberg; Ondskap og Hat for Politisk / Økonomisk Vinning

Stoltenberg – Massemord på vegne av Anglo-Zionistiske finansoligarker

Loven er ikke lik for Jødesleikende Morderlakeier og Nordiske Nødrettsaktører.

Jens Stoltenberg var statsminister i Norge og ansvarlig for Norges Bombe-Morder-Kampanje mot det libyske folk da Breivik begikk sin militære aksjon mot AP i Norge.

Stoltenberg ble hyldet og belønnet av sine Anglo-Zionistiske sjefer med toppjobben i NAZI-Alliansen, NATO, med millionlønn. Breivik ble belønnet med livstid i fengsel.

Nå er Philip Manshaus belønnet med i praksis livstid i fengsel han også.

Både Breivik og Manshaus påberopte seg Nødrett for å redde eget folk fra utryddelse.

Stoltenberg bare gjorde som Zionistsjefene hans ba han om: Massemord på uskyldige sivile sånn for å sikre Anglo-Zionistene og deres Finansoligarki sin maktsfære.

Lis-de-fleur har en god artikkel fra 2012 om Breivik, total politisk korrupsjon i Norge og Nødrett. Det samme kan sies i dag om Manshaus-saken.

Norge – Totalt Politisk Korrupt

Og mens de politisk korrupte domstolene og deres advokater fra begge sider fortsetter farsen med å nekte å diskutere de virkelige motivene for Breivik og Manshaus og Stoltenberg og hans NAZI-Allianse er det bare å sette seg godt tilbake i godstolen og vente på flere Nødrettsaksjoner i Norge av Nordiske unge menn og NAZI-Alliansens massemord i verden for Det Anglo-Zionistiske Jødiske Finansoligarkiet.