Philip Manshaus – Rasekrig – Greg Johnson

Philip Manshaus: Rasekrig – Skjermdump fra NRK

Det går en Nemesis gjennom livet. Mens Manshaus forklarer i retten at det foregår en rasekrig med utryddelse av den Hvite Rase som mål sitter raseteoretikeren Greg Johnson på flyet til Ungarn etter å blitt utvist av PeST. Bedre timing kan man vanskelig få.

Teksten under bildet over gir oss Manshaus sin begrunnelse for angrepet på Al-Noor-moskeen i Bærum:

«Manshaus: Det pågår et Folkemord på Den Hvite Rase!»

Både Manshaus og Johnson er pene unge hvite menn som er opptatt av rasespørsmål og den kampen vår rase står midt oppe i. Manshaus handlet selv utifra sin samvittighet og overbevisning mens Greg Johnson gir sin indirekte støtte til Europas jævligste nasjonalistiske drapsbevegelse som har myrdet og lemlestet titusener og fordrevet et par millioner.

Jeg snakker om den nasjonalistiske bevegelsen i Ukraina og deres folkemord på sine egne rasebrødre i Novorossia og dens politiske utspring og perifere støttespillere hvor Greg har deltatt og holdt foredrag. Slik han skulle her i Oslo også hos en annen gruppe i den perifere ringen rundt brodermorderbandene i Ukraina.

Morderbander støttet, finansiert av oligarkjøder og væpnet av det jødestyrte Anglo-Zionistiske Imperiet for å ødelegge Europa nok en gang. Norske nasjonalister av alle avskygninger bør holde seg langt unna dette destruktive nettverket som fungerer som jødesidens bødler i Europa.