Planet of the Apes – Film og Virkelighet – Hva nå Nordiske Mann???

Film og Virkelighet i skjønn forening

Som ung voksen i 1960-årene vokste jeg opp med negeropptøyene i USA og filmene som de må ha inspirert: «Planet of the Apes» og var storligen forundret over at den Nordiske Manns reaksjon var flukt og selvoppgivelse.

Jeg forsto det ikke den gangen og jeg forstår enda mindre av det i dag.

Å tipse hvor dere skal finne informasjon om dagens «Planet of the Apes» – opptøyer i USA trenger jeg ikke siden de blir vi foret med av MSM hver dag. Og da selvsagt med en anti-Hvit vri.

Jeg anbefaler dog å gi dagens hendelser litt perspektiv og gå ut på Youtube og søke etter «Planet of the Apes»-filmer.

Planet of the Apes – The Human Hunt

Mens jeg skriver kommer jeg ihug en bok jeg leste for rundt tyve år siden med tittelen «Which Way Western Man?«

Which Way Western Man?

Like aktuell i dag om den gangen. Her er hva jeg da skrev om den i Vigrid’s Boksamling:

Som bokens tittel sier dreier det seg om hvilken vei vi som rase skal følge. Da National Alliance utga boken i 2003 kalte de den for: «Den hvite rases håndbok for å overleve». Enkelt kan det sies slik at enten kaster vi ut alle rasefremmede fra våre hvite land eller vi går under.

Hva velger du? Velger du Overlevelse som Folk er Vigrid det eneste seriøse Identitære alternativet i Norge. Og har vært det fra 1999.