Politiet finner meg ikke – Falske Nyheter på sitt verste

Politiet finner meg ikke – sier de og media og advokat

Et av triksene politi og media benytter seg av i saker mot politiske meningsmotstandere er stempling gjennom oppkonstruerte Falske Nyheter.

Oppslaget som NTB (Nazistisk Trolle-Byrå) sendte ut til sine abonnenter er et ferskt og typisk slik tilfelle. Det vil si at det egentlig er litt utypisk siden rottene i Politi og Media fikk min oppnevnte forsvarsadvokat til å gå god for løgnen. Uten den advokat-garantien hadde det knapt vært noen sak.

VG sprer løgnhistorien videre

Den samme NTB-artikkelen VG sprer videre er også spredd av Aftenposten og mange andre aviser og blitt gjengitt på radio. Med andre ord; Omfattende riksdekning av en oppdiktet løgnhistorie for å stemple meg i forbindelse med Rasismesaken mot meg.

Det er lite jeg kan gjøre med det i ettertid, men noe er det vel. Får se hva jeg kommer på i helgen:) Fortsettelse følger forhåpentligvis.

Bare sånn for ordens skyld: Jeg har overhodet ikke forsøkt å holde meg unna forkynning av politiet og har oppholdt meg i huset jeg leier eller vært på handletur til Notodden eller puslet rundt med småarbeide i nærheten av husene på gården jeg bor.

«Saken» er med andre ord ren og skjær ondsinnet løgnpropaganda kokt ihop av Telemarksavisa og Politiet og garantert av min statsoppnevnte «forsvarsadvokat». Fy faan til feigt søppel!