Quo Vadis, SIAN???

Jødiske Ervin Kohn’s inntrykk av SIAN

Ja, hvorhen går det videre med SIAN?

Jeg har inntil Lars Thorsen overtok lederjobben i SIAN sett på gruppen som en jødesleikende perifer gjeng uten mål eller mening.

Lars Thorsen og Anna Bråten sin friske og provoserende stil med sine løpesedler, friske fraspark foran mikrofonen og på sosiale medier, som «Skyt dem da, for faen» og den om å slippe ut Breivik så vi får ryddet opp i elendigheten.

I tillegg kom brenningen av Koranen som satte sinnene i kok og skaffet SIAN og hele den nasjonale bevegelsen mediedekning som ellers ville kostet utallige millioner.

SIAN ble med ett slag sentrum for maktelitens vrede og demonisering, anmeldelser og rettssak, trusler og fysiske angrep ble dagens orden. Men Anna og Lars ga seg ikke og skaffet maktelitens hat- og voldsgrupper, inklusive politiet, mye å gjøre.

Men hvor lenge var Adam i Paradis? Alt som går opp har en lei tendens til å falle til bakken igjen. Raskt eller langsomt kommer litt an på.

For SIAN begynte det, etter min oppfatning, å gi seg uttrykk da de gikk i dialog med Islamister. Deretter går det ikke lang tid før SIAN trekker egne støttenner ved å koble brenning av Koranen opp som en straff mot politiet og ikke som en provokasjon mot Islam. Altså hvis politiet var snille og beskyttet dem og lot dem holde på i to timer skulle SIAN ikke brenne Koranen.

Så kom vinteren og deretter en ny sesong. I Oslo og Drammen sørget islamister og kulturmarxister for at det ble en mediejippo på tross av en tilsynelatende lett sliten og umotivert SIAN-gjeng som til og med i Oslo dro 88 år gamle Arne Tumyr fram for å holde tale. Bedre eksempel på manglende rekruttering kan vanskelig finnes.

I de to siste demoene i Sandvika og Hønefoss virker hovedtalerne slitne og inntar en offerrolle som overhodet ikke kler dem.

For meg er nedgangen tydelig, men den kan rettes opp igjen, men da må det tas grep fra andre enn SIAN også.

De politiske partiene som deler SIAN sitt grunnleggende syn på Islam og er imot islamisering er nødt til å stille med lederne sine, Vidar Kleppe og Lysglimt, på SIAN demoer og hjelpe med å ta tilbake initiativet. De kan også bidra med ny tenking og sette i gang andre tiltak.

For meg er det rimelig sikkert at skjer det ikke noe nytt nå så glir SIAN sakte, men sikkert ned i glemselen.

Hvorfor SIAN beskytter Jødene er uforståelig. Bildet på toppen er fra en av Norges ledende aksjonistjøder, Ervin Kohn, og viser klart hans kobling av SIAN sin virksomhet opp mot gammel Nazipropaganda mot jødene. Fra Jødesiden har SIAN intet positivt å hente uansett.