Resett – Feighetens Ekkokammer

Resett – Feighetens Ekkokammer

Verden er ikke perfekt og om den en gang har vært det er det lenge siden og før min tid. Men at utviklingen har gått så langt som at norske menn, som tydeligvis ønsker å føre kamp for noe de tror på for å knuse noe de mener ødelegger dem og samfunnet vårt, er så feige som det fremgår av artikler og i kommentarfeltene i det høyreekstreme nazistiske ekkokammeret Resett er utrolig.

Resett nazistisk? Er det det da? Ja, etter moderne definisjon er Resett et klart Nazistisk nettsted basert på sin ukritiske spreding av Nazistiske Trolle-Byrå (NTB) sin nazifeed. NAZI står i denne sammenhengen for NAto-ZIonisme = Nazisme.

Med det blir Resett en ekte Fake News nettavis på linje med alle andre NTB-feedere.

Men det er mere og det er verre enda. Jeg tar utgangspunkt i en artikkel som sto der nylig og var skrevet av en av Resett’s faste artikkelskribenter med, i skrivende stund, 26 offentliggjorte artikler på det tafatte ekkokammeret. Artikkelen heter

Norge må bli en kristen stat igjen

Artikkelforfatteren, Sverre Høegh Krohn, serverer først den vanlige sutringen Resett er blitt kjent for for deretter å komme med en kraftig appell om handling.

Appellen er kraftig og prinsipiell og sier i korthet at Norge må igjen bli en kristen stat basert på en knallhard kristendom som overgår motparten (Jihadistene) og kan drive den tilbake.

Kommentarfeltet kaster ekkoet rundt og koser seg over de sterke ord. Men slik har det vært på Resett fra starten av. Runde appeller og null konkret. Masse sutring og null handling bak.

Jeg tillot meg å utfordre Sverre på oppfordringen hans slik: «Den utfordringen du har gitt deg selv og som du vil bli målt etter er om du er en handlingskraftig mann eller en sutrende kjerring.»

Så får vi se da om Sverre Høegh Krohn er en handlekraftig mann eller en sutrende kjerring. Jeg tipper det siste.