Resett innlemmet i Nazirøra – Hva sier Åndsjøde / Frimurer Mikkel Dobloug nå???

Jøde-Ervin stempler Åndsjøde-Mikkel

Det amerikanske utenriksdepartementet har utgitt en internasjonal rapport om religiøs frihet for 2020 hvor det er tydelig at en av hovedkildene for norske forhold er Jøden Ervin Kohn.

Hege Storhaug, som nå vel kan tituleres som Nazi-Hege, har vært vennlig nok til å oversette deler av den og lagt ut i en artikkel hos RIGHTS som jeg kommenterte i forrige artikkel på denne bloggen.

Her slår rapporten (Kohn) sammen noen forskjellige grupperinger innen kategorien Nazi-Rasi-Antisemittisme som SIAN, Document, Nordfront (DNM), Rights, Resett og vår egen kjære Vigrid.

Jeg er ikke veldig glad for å bli slått sammen med slike kristenzionistiske jødesleikere som for eksempel Resett, stiftet og eid av Åndsjøde (Frimurer) Mikkel Dobloug. Men jeg synes dog at det mest av alt er litt artig og at Jøden Kohn faktisk har et poeng sett fra Jødisk side som tydeligvis går jødesleikerne hus forbi.

Åndsjøden (Frimureren) Mikkel Dobloug har tidligere i en artikkel omtalt meg som en kjent og erklært nynazist og så faller han og nettavisen hans i samme kategori og nevnes uten forbehold i samme setning av USA’s departementsrapport med Jøden Kohn som kilde.

Åndsjøden (Frimureren) Mikkel Dobloug på sin høye hest

Dobloug gjør et stor nummer av at de elsker Israel så høyt og har skrevet så mye positivt at Maria Zähler ble invitert av den israelske ambassaden til Israel og at styret og ansatte i Resett var på lunsj hos den israelske ambassadøren i Norge. Såååå Triiiveeliiig, altså.

For å si det rimelig rett ut: Frimureren Mikkel Dobloug må være like teit i knollen som ei sviske og på samme nivå som Nautet Hege Storhaug. Eller skal vi kalle dem Nazi-Mikkel og Nazi-Hege fra nå av? Hva mener du om det? Si din mening om saken i kommentarfeltet.

Talmud skiller ikke på jødesleikende Goyim og vanlige Goyim. På tide at de jødesleikende forræderne i en del norske nettsteder lærer seg det.