Resett – Løgn, Illusjoner og Politisk Korrekthet – Helge Lurås med Bok

Resett: Løgn, Illusjoner og Politisk Korrekthet – Skjermdump

Helge Lurås er en smart fyr. Mens den kristenzionistiske bloggen han leder går stadig dårligere og rottene i kommentarfeltet forlater det synkende skipet tar han ut profitt i form av en bok.

I Tittelen på boken burde han fjernet starten «Veien til» og bare skrevet «Resett: Løgn, Illusjoner og Politisk Korrekthet». For det er hva Resett har dreid seg om helt fra starten av.

Med Monica Staff som styreleder har Resett vært forankret i HoloCa$htroende Jødedyrking og Jødisk propagandasentral i kombinasjon med det jødisk-orienterte og kulturmarxistiske NTB. At noen etnonasjonalister i det hele tatt gidder å lese Resett, enn si støtte jødeblekka med penger, er utrolig.

Men nå er tålmodigheten slutt for en del av dem og kommentarfeltrottene rømmer det synkende skipet. Ja, for synke gjør det ifølge Alexa sin globale ranking:

Resett ranking den 3.11.2019 – Skjermdump
Lurås tigger kommentarfeltrottene om å bli hos Resett

Mitt råd: Se til Hel å komme dere vekk fra Jødeblekka Resett og deres jødedyrkende appeller om integrering med «snille» muslimer. Og mens vi snakker om Løgner, Illusjoner og Politisk Korekkthet hos Resett så er Ytringsfrihetsforbundet deres en eneste stor bløff uten ekte innhold.