Resett med Kjempesuksess i 2018 – Jeg Gratulerer

Resett = Suksess. Nå også med trossamfunn

Resett har gjort en kjempejobb fra starten av og går inn i det nye året (2019) for full gass med et nytt og genialt utspill: Ytringsfrihetsforbundet.

Denne knallsuksessen må tilskrives redaktør Helge Lurås først og fremst. Jeg sier som Napoleon: «Det er ikke mennene, men Mannen som teller»!

Nå er ikke Resett akkurat «min kopp te», som engelskmennene sier det, men på tross av det ser jeg Resett sin fremgang som det beste som har hendt min egen og Vigrid sin satsing de siste 13 årene. (Kun et enkeltstående unntak underveis).

Hvorfor det når Resett er en del av PK-systemet og Det AngloZionistiske Jødestyrte systemet? Og til de grader sleiker jøderæv med sin HoloCa$h-dyrking? Enkelt nok:

Resett gir inntrykk av å brøyte seg inn i «Venstresiden» og skaper dermed en følt bølgebryter som ellers folk fra det ekstremt feige nasjonalistmiljøet kan bruke som levegg mot kulturmarxistene. Så langt ser det dessverre ut til at Nasjonalistmiljøet uten unntak er feigere enn selv jeg trodde femsene var og ingen har tatt opp utfordringen fra Resett og muligheten den byr på.

Så altså: Gratulerer til Resett og et Godt Nytt År til dem mens nasjofemsene kan fortsette å seile rundt i sin egen udugelighet og feighet.

Godt Nytt År, Resett!