Resett og Nistad sager av egen grein – Cuckservative tufser

Quisling – Norges siste Patriotiske Statsleder

På tross av at jeg oppfatter Resett som landets beste nettavis, sett fra min side, serverer de innimellom det verste våset som tenkes kan. Her er det Bjørn Nistad som driter seg ut og sager av den greinen han selv og Resett egentlig sitter på. Men det er femsetufsene for dumme til å forstå.

Her er Nistad sin våseartikkel:

Sutrete og feigt fra Resett/Nistad om hatkriminalitet

Hvorfor bildet øverst av vårt folks siste patriotisk leder, Vidkun Quisling? Jo, fordi historieløse og feige Resett/ Nistad mener at å kalle en person en «Quisling» er verre enn å omtale en person som en «kakkerlakk».

For en feig og historieløs tufs dere i Resett og du Nistad fremstår som . Quisling har æren for å redde millioner av menneskeliv i Russland og Ukraina i 1930-årene. Han tok også ansvar da Tyskland okkuperte Norge og skjermet det norske folk for en del av krigens problemer samtidig som han gjorde det han kunne for å hjelpe Tyskland til seier mot Den Internasjonale Jødedommen.

Den Internasjonale Jødedommen vant og innførte kulturmarxisme, globalisme, feminisme og all den andre faanskapen Resett og Nistad later som de bekjemper i dag.

Resten av artikkelen er ikke verdt tiden det tar å lese den. Feig sutring og underkastelse for myndighetene basert på en latterlig strategi fører ingen steder hen. Og det vet de. Kalles kontrollert opposisjon.