Resett: Sånn blir det når Kvinner får Makt. Jeg: Det blir Helvete

Når Kvinner får Makt blir resultatet Helvete

Resett er mitt yndlingsmassemedia og slår samtlige andre MSM ned i støvlene på de områdene av vårt sosiale liv som interesserer meg. Her har kommentator John M. Johansen gjort noen relevante observasjoner rundt temaet kvinnemakt og sånt.

La oss starte med en konklusjon jeg har gjort meg: John M. Johansen er selv et feminint offer for feminisme og kvinnekultur. Ja, kanskje sågar en homse som ennå er inne i skapet sitt, men banker på for å komme ut. Ja bare se avslutningen hans av artikkelen:

«Så jeg vil altså ikke følge «trenden» og dresse meg selv opp i kjole og pynte meg med øredobber og leppestift? Jovisst vil jeg vel det. Det vil jeg gjøre hver eneste gang jeg går på et sted hvor sånt noe er naturlig.- Nemlig på karneval.»

Les selv over og få deg en god latter. Hvis ikke dette er en homses bekjennelse så vet ikke jeg. For min egen del ser jeg på karneval som kjerring-, femse- og homsetull. Johansen ser det tydeligvis anderledes.

Sånn blir det når kvinner får makt

Johansen er inne i en tydelig livskrise hvor han oppdager sider ved seg og samfunnet som vi menn har oppdaget for evigheter siden. Han tar så et oppgjør med den gamle tafatte femsesiden sin slik:

«Jeg er en rasist fordi jeg er en middelaldrende hvit mann og ikke sosialist. Punktum. Jeg er homofob fordi jeg er en middelaldrende hvit mann som er heteroseksuell og ikke sosialist. Jeg er også en hatefull person fordi alt jeg sier og skriver ikke er i sosialismens ånd.»

«Vel. Da er jeg stolt over å være både rasist, homofob og hater.»

Men der stopper den godeste John M. Johansen og det betyr at han egentlig bare lirer av seg vanlig sutrete femsepjatt slik resten av artikkelen er full av.

Johansen skulle tatt steget helt ut og erklært seg som stolt Nazist. For det er hva intolerante rasister, hatere og homofober kalles i dag.