Røde Luer – Jesus Lever – Hallelujah – Frihet fremfor Frykt

Frihet fremfor Frykt

Sist lørdag, 20. mars 2021, holdt Røde Luer en demonstrasjon utenfor Stortinget for å markere motstand mot politikernes koronatyranni. Det ble en artig seanse.

En slik happening midt i hovedstaden trakk noen hundre deltagere som fikk nyte fellesskap og sang og engasjerende appeller.

Nettavisens utsendte, John Færseth, merket seg at en taler la ansvaret for ødeleggelsen av oss som folk med pandemien som middel var Jødene. Altså rendyrket, tradisjonell Nazistisk Antisemittisme:

Taler i Oslo: Morder-Jødene står bak Faanskapen – Nå igjen

Det opplyses ikke hvem denne taleren var og jeg finner det ikke i andre referanser fra demoen.

Det jeg derimot finner er at Jesus har gjenoppstått og skal frelse oss i skikkelsen til Roger Hegerland. Jeg har aldri hørt om denne mannen før så jeg søkte litt på nett og fant en artikkel om han i Alle Menn som Roger har lagt ut på hjemmesiden sin:

Roger «Jesus» Hegerland Skjermdump fra Youtube-video
Roger «Jesus» Hegerland – Intervju i Alle Menn

Jesus inkarnert og Jødehatende antisemittiske utsagn, politikerforakt og Frihetskrav om hverandre i en herlig blanding. Vi har noe å glede oss til utover sommeren og med SIAN og Koranbrenning kan det bli en artig sommer.

Så sant ikke Coronaen, Covid-mutasjoner, atomkrig, vulkanutbrudd, inflasjon, strømmangel, klimakrise eller asteroider kommer og tar oss.

God Påske!