Selvstendighetspartiet – En stor Vits med kvinnelig «leder» og Brodermorderstøttende overløper

Selvstendighetspartiet – En dobbel politisk Vits

Jeg var innom Selvstendighetspartiet (SHP) sine to Facebook-sider og fikk meg en god latter.

For det første: I et politisk parti som midt i en utryddelseskrig ført mot vårt folk har man altså en kvinnelig leder. Haha. Kvinner er genetisk sett ikke i stand til å lede kamporganisasjoner i en tidlig kampfase. Punktum.

For det andre: Hvis man vil redde vårt folk fra globalistenes utryddelse av oss hvorfor har man da satt Bjørn Chr. Rødal inn i styret og gitt en sentral plass i partiet og dets offentlige profil? Er ikke den øvrige ledelsen i partiet oppmerksomme på Rødal’s deltagelse på Azov-bataljonens politiske avdelings møte i Kiev i fjor høst?

Her ga han i videoen fra møtet klart uttrykk for støtte til Nazibataljonens utryddelseskrig mot Novorusserne i Donbass. Nazi-bataljonen Azov er kjent for å være støttet finansielt av ukrainske og internasjonale oligarker, inklusive jødiske sådanne. De ble også støttet direkte av USA. Ikke mye seriøst av Selvstendighetspartiet og gjør hele satsingen latterlig.

Det gjør også Bjørn Ditlef Nistad til latter at han under et seminar lar seg være samtalepartner med Rødal uten å konfrontere han med hans støtte til Nazimorderne i Azov-bataljonens politiske ving.

Skal jeg forstå Lysglimt i Alliansen riktig utifra hva han skriver om Rødal var Rødal ansvarlig i Alliansen for å utforme et nytt og omfattende partiprogram som han tok med seg som overløper til SHP og nå er deres program. Dette er en skam også for SHP.

Summa Summarum: Den kvinneledete femsegjengen i SHP har null sjanse til å vinne fram i noe valg!