Selvstendighetspartiet – falsk opposisjon som vil innvandring, assimilering og integrering

Nye Nordmenn? Det lager vi selv!

Norske forhold er morsomme å følge med på. Den ene etter den andre vil lage politisk parti og mikrogruppene forsøker å gjøre alle til lags for å fremstå som «Folkepartier» som er spiselige for alle.

Det eneste de oppnår er et sammensurium av hyggelige og snille programposter og appeller som går imot hverandre. Selvstendighetspartiet (ShP) er intet unntak i så måte.

På Facebooksiden deres har de et bilde som oppfordrer etniske nordmenn, altså nordmenn av Nordisk Rase, til å stå for befolkningstilveksten vi trenger for å holde tritt med verden rundt oss. Som en rasebevisst nordisk mann er jeg helt enig i dette.

Men så fulgte jeg en link til ShP sitt partiprogram som de viste til og der burde jeg fått sjokk om jeg på forhånd hadde trodd at ShP var ekte vare og ikke vanlig falsk og kontrollert femseopposisjon. Altså som passer best for femsemenn og tafatte pusedamer. Velbekomme.

Så hva sier så partiprogrammet? Her er et par utdrag:

For å kunne leve fredelig sammen med innvandrere i fremtiden, er assimilering essensielt.

Assimilasjon som den mest vidtgående form for integrasjon er ønskelig, men kan ikke tvinges igjennom.

Selvstendighetspartiet har altså assimilering av innvandrere som mål. I programmet skilles ikke innvandrere på rase eller sivilisatorisk bakgrunn.

Og dette pusesøppelet for femser ber de det norske folk stemme på? Fuck dem!