Selvstendighetspartiet – NAZI-parti eller Nasjonalkonservativt Sentrumsparti??

Selvstendighetspartiet – Skjermdump fra Facebook

Selvstendighetspartiet har hatt årsmøte og skiftet ledelse og klager over bank-nekt og PeST-overvåking. Hva de ikke gjør er å angripe angriperne bak PeST.

Når folk som leker politikere kaller seg nasjonalkonservative og har som mål at Norges befolkning skal ha et etnisk nordisk flertall klager over NAZI-stempling må jeg le.

Jamen, kjære SHP; det er jo nettopp det som er NAZI i dag og da bruker jeg ordet Nazi i positiv betydning. Selv går jeg lenger og sier at Norge skal være et eksklusivt land for oss av Nordisk ætt og bare det. Men så ser jeg jo også, og nettopp derfor, på kallenavnet Nazi som en kompliment fra jødesleikere og kulturmarxister.

Det bør lederne i SHP også gjøre.

Slåttavik i Akroma demonstrerer at han er født i går og ikke tørr bak ørene ennå når han sier at:

Finansiell sensur kan ha nådd Norge

Finansiell sensur har vært i Norge i mange år. Det samme har oveervåking fra PeST mot alle som jødesleikerne i samfunnet peker på.

Joda, Jødesleikerne og agenter for den parasittiske jødedommen og sjefpropagandist for jødeløgnen om de 6 millioner, HoloCa$h, er rimelige betegnelser på Hat- og Løgnsenteret (HL-senteret) på Bygdøy.

Men våger de Cuckservative femsene som nå styrer SHP å angripe dem som står bak angrepet på dem? Tviler sterkt på det for det kan være fali, det.

Og fali liker ikke Cuckservative, femsete sentrumspolitikere å ha det.