SIAN er ferdige – Lefling er en grunnleggende feil

Vanlige Feil er ikke farlige – Grunnleggende er. Skjermdump

SIAN gjorde en Grunnleggende Feil da de aksepterte debattmøte med Islamistiske Invadører.

Poenget er ganske enkelt ikke hva som ble sagt eller gjort på dialogmøtet, men at SIAN i det hele tatt stilte opp på et slikt møte.

Her er to interne reaksjonsartikler fra SIAN selv om møtet og vurderingen av det:

Lars Thorsen om møtet

Arne Tumyr om møtet

SIAN burde ha lært av Jødenes og deres taktiske opplegg rundt de Jødiske HoloCa$h-løgnene. Debatt om dem er utelukket og kritikk eller gransking er kriminalisert i de fleste europeiske land. Der det ikke er formelt kriminalisert blir kritikere og granskere forfulgt utenom retten. Tilsvarende med Hitlerismen (Nazismen).

Når SIAN har vedtatt og dokumentert Islams grunnleggende og iboende ondskap og morderiske oppfordringer er grunnlaget for dialog borte på prinsipiell basis.

Det betyr at SIAN har ødelagt eget fundament med sin dialog og jeg tviler sterkt på at de klarer å ta initiativet igjen. Man argumenterer da for faan ikke med den beviste Ondskap?

Mitt råd er at SIAN legges ned og at en ny organisasjon opprettes, men da som underbruk av en organisasjon med et positivt mål. For eksempel Alliansen. SIAN har pr idag en negativ målsetting og det er også en grunnleggende feil fordi man da aldri kan vinne eller oppnå et positivt mål.

Det beste SIAN i praksis kan oppnå er en ubetydelig og overfladisk revisjon, snarere taktisk skjuling, av Islams ondskap.