SIAN – Hvorfor så Alene?

Alene i Stormen – De andre høster profitten

Jeg er forbauset over den måten samtlige verdikonservative, identitære, nasjonal-konservative og andre nazigrupper og personer lar Lars Thorsen og hans to trofaste damer stå alene i stormen.

Det er noe som heter at «Man høster der andre sår.»

Det er helt klart tilfelle i det norske Cuckservative nazisamrøremiljøet.

For meg er det helt klart at de eneste som aktivt påvirker de norske velgeres syn på Islamisering og dens ødeleggende virkning på folket vårt er SIAN under aktiv ledelse av Lars Thorsen og et par medhjelpere.

Sleipe og feige Nasjonale «politikere» sitter trygt og avventende på sidelinjen og regner med å profitere ved valget i september siden SIAN selv ikke stiller til valg.

Ta en titt på bildet over og gå inn på Alternativ Media sin FB-side hvor de har en video fra demoen i Hønefoss i dag så ser du hva jeg mener. Tomt, alene, ensomt og forlatt står SIANfolkene der. Ikke engang et partiflagg fra Demokratene eller Alliansen som viser moralsk støtte ser jeg.

Ingenting. Null. Kun Cuckservativ feighet lyser det fra den tomme plassen rundt SIANfolkene.

Lars Thorsen har gjennom flere år kjørt en dyktig propagandakampanje mot Islamiseringen av folket vårt og de Cuckservative partiene uteblir.

Å gi disse partiene en stemme ved årets stortingsvalg vil være en hån mot dem som har beredt grunnen og sådd frukten som skal høstes i september.