SIAN med Fake Satsing via Bøtefond – Jødefellen klapper igjen

SIAN går i Jødefellen – Skjermdump

SIAN er dessverre Jødeblinde og går stadig vekk i Jødefellen.

Jeg har stor sans for forgrunnsfigurene, Anna og Lars, i SIAN og det arbeidet de har gjort. Og den forfølgelsen de har vært og er utsatt for.

Men det er et «men» ved det hele. Anti-Islam eller Islamofobi alene er et feil spor og kan kun lykkes som underliggende satsing i prioritet etter oppgjøret med den parasittiske Jødedommen som står bak invasjonanen av Islamister i Europa.

Slik de gjorde det i Spania for 1.300 år siden. Det førte til Goternes hevn over jødene etter Reconquista da de forbød jødedommen i Spania.

Så lenge SIAN er Jødeblinde går de i Jødefellen hele tiden og det får Jødene til å le seg skakke hele veien til Banken.

Ervin Kohn – Fremstående Jøde som eksempel

Her tar SIAN er kvasioppgjør med Kohn sin retorikk mot en SIAN-plakat. Kvasi fordi SIAN ikke engang forsøker å treffe målet med sitt motsvar. De går i Jødefellen og kaster bort energi på et falsk agn lagt ut av Kohn.

Ervin Kohn – Retorikk i VG

Som en typisk Jøde slik Nazistene portretterte dem som parasitter som tar bolig i et folk for deretter å ødelegge det lurer de SIAN inn i en av de vanligste Jødefellene. Og SIAN plumper i den med begge bena.

Men det blir verre: SIAN ved Lars Thorsen er dømt i retten til å betale noen tusener i bot. Som det fremgår av bildet øverst har nå SIAN, som svar på dommen og boten, opprettet et Bøtefond som de oppfordrer sine tilhengere å betale penger til for at Lars ikke må svi på egen pung eller eventuelt sitte noen dager i fengsel.

Dette er å gå i Jødefellen de Luxe. Jødene vet hvor det svir mest og det er på pungen. Og SIAN legger opp til at bøtedommer og kanalisering av penger til statskassen, som finansierer skolebusser til Jøde-Auschwitz, er Jødenes store lattervekker.

SIAN har med gått i tre av de viktigste Jødefellene:

  1. Jødene angripes ikke som de Parasittiske Ødeleggerne de er
  2. Retorikken brukes mot Jødenes valg av Retorikkfelt
  3. og Pengebøtene avleder kapital fra aktivt angrep til passivt forsvar

Ervin Kohn og hans stammefeller kan fortsette å le seg skakke hele veien til Banken.