SIAN med Klovnebidrag i den Cuckservative Klovneuka i Arendal

Lars Thorsen som Islamistklovn i Klovneuka

Ikke før hadde jeg fått meg en god latter av Kvaksine-Lysglimt før SIAN ved Lars Thorsen og hans to medbrakte damer entret klovnescenen i Arendal’s Cuckservative klovneuke.

Det minnet meg om at jeg nettopp hadde sett en video av Torgeir Bjelland hvor han harselerer med SIAN under Sian sin performance-aksjon i Stavanger. Torgeir har ikke mye godt å si om SIAN sin rolle i mobiliseringen av antinasjonale krefter på den kulturmarxistiske fløyen.

SIAN-damer i lenker spiller Islamistklovner i Arendal
SIAN med Klovneperformance i Arendal

Over er link til FB-video hos Lars Thorsen hvor han tauer (med kjetting) sine to medklovner rundt i Arendal.

Torgeir Bjelland harselerer over SIAN
Bjelland sin video fra Stavanger

Torgeir Bjelland er en erfaren mann og viser god evne til observasjon og reflektering over hva som skjer og setter det inn i en sammenheng som ikke akkurat er positiv for det Cuckservative norske miljøet.

Jeg anbefaler både Kvaksine-Lysglimt og Sjeike-Lars å ta en lengre prat med Torgeir. Jeg tror de har mye å hente der.