Slåttavik om Erling Marthinsen og ny norsk Alt-Right media

Erling Marthinsen med Breivik-symbol 22. juli i år

Tempelridder er etter den 22. juli 2011 synonymt med Anders B. Breivik sin militære aksjon mot de kreftene han mente sto bak Masseinvasjonen av Islamister til Norge.

Den 22. juli i år la Erling Marthinsen, skribent for Resett, opp ovenstående bilde av en Tempelridder som Avatar på sin Facebook-profil. Med Erling sitt engasjement i politikken på den Cuckservative siden burde han vite hva han markerte støtte for. Forøvrig med det samme verdigrunnlaget og fiendebildet Breivik ga uttrykk for.

Johan Slåttavik har på sin Akroma-blogg en god artikkel om saken

Hva sier så godeste Erling Marthinsen om at han fikk sparken i Resett på grunn av Breiviksymbolet? Det skriver han på Facebookkontoen sin:

Erling Marthinsen om Breiviksymbolet (Tempelridder) på Facebookprofilen sin.

Patetisk i mine øyne. Han burde heller hevdet at hele den Cuckservative bevegelsen inklusive Resett med kommentariatet og seg selv befinner seg på samme ideologiske plattform som Breivik.

I Slåttavikartikkelen som jeg linket over tar Johan opp et helt sentralt spørsmål: En felles nettavis for den norske radikale høyresiden. Han nevner den jødiskeide unz.com etablert av jøden Ron Keeva Unz.

Jada, jødene er overalt og har full kontroll. Også med den moderne Alt-Right-bevegelsen.

Men, uansett, Slåttavik har et godt poeng: Det må samarbeides om ny media på den Høyreradikale Nasjonalkonservative siden. Og det bør utvikles fort.