Super -Stig eller Taper-Stig??? Velgerne i Buskerud avgjør.

Cuckservative Stig fra Asken til Ilden

Det er sjelden jeg gidder å se lange Youtube-videoer, men denne presentasjonen Stig Andersen gjorde av seg selv fikk meg til å humre og le i halvannen time.

Presentasjonen inneholdt mange godbiter om både Stig og det Cuckservative tapermiljøet han er et årelangt medlem av.

At Stig er en hatefull mann visste jeg fra før. Også at han var sår og lett å krenke og hevngjerrig og bitter. Og det er jo forståelig når lederne hans i Demokratene ikke vet å sette pris på denne, etter egen oppfatning, kunnskapsrike, erfarne, debattdyktige politiske eneren som alle rundt han liker og vil ha som leder:

Stig Andersen driter i eget reir.

Også får han et tupp i ræva nedover rangstigen. Ja, da er det duket for bitter skittentøyvask i det offentlige rom på skikkelig kjerringnivå. Og det er hva Stig velger.

Hans raljeringer over tidligere sjefer i Demokratene og andre i det Cuckservative tapermiljøet bekrefter til fulle hva jeg selv mener om dem. At Stig også rammer seg selv forstår han tydeligvis ikke, men er man høy på seg selv, og det virker det som Stig er, så er ikke selvinnsikt blant folks sterkeste sider.

Stig etterlyser demokrati i Demokratene for Demokrati setter han høyt. Demokratiske spilleregler er viktige og må følges ellers vil han ikke være med. Og så går han over i et brunbeiset, privateid enmannsparti uten medlemskap eller demokrati overhodet.

Det virker som om Stig har vært en skapfascist/skapnazist som endelig kommer hjem til sine egne.

Se videoen for dere selv og få dere en god latter underveis.

Nå skal det avslutningsvis også sies at som politiker som stiller til valg på toppen av en partiliste er det velgerne i valgkretsen, i dette tilfellet Buskerud, som har det siste ordet hva Stig angår.

Når dommen er avsagt i september i år er han enten Super-Stig eller Taper-Stig.