Susanne Sundfør – Akselerasjonismen – Philip Manshaus

MSM, her ved den seriøse intellektuelle avisen Morgenbladet, tar seg den frihet å koble Susanne Sundfør via sin sang «Accellerate», til Philip Manshaus sitt Idégrunnlag Akselerasjonismen.

Jeg liker selv Susanne Sundfør sin musikalske stil og Accelerate er blant dem jeg liker best. Den har en appell i vår tragiske tidsalder hvor alt positivt ødelegges av kulturmarxister og det er lite annet å gjøre enn å akselerere faanskapen.

Altså gjøre som Susanne, ifølge Morgenbladet synger; Fest sikkerhetsbeltet og gi gass:

» Wars erupting like volcanoes
Blood streaming down the walls»

Sundfør synger om det, Manshaus forsøkte å realisere det og Morgenbladet trekker linjene mellom dem og konkluderer med at det er begrepet Tidsånden som er fellesnevneren:

Med Ondt skal Ondt Fordrives

En Tidsånd som er preget av den vestlige Anglo-Zionistiske maktelitens igangsettelse av angrepskriger som spyr ut som vulkaner og hvor blodet renner langs både vegger og tak.

Anglo-Zionistene eller «The Empire of Chaos» har satt standarden og som kunstnerinne har Sundfør fornemmet det mens Manshaus ser at Ondt må fordrives med Ondt slik Morgenbladet skriver.

Morgenbladet evner å sette denne Tidsånden i et perspektiv under navnet Akselerasjonismen og har Morgenbladet rett i sine skriverier kan vi vente en akelerasjon i handlinger tilsvarende de Manshaus forsøkte å sette ut i livet.

For to forhold kan jeg garantere: Anglo-Zionistene stopper ikke sine angrepskriger og de vestlige makthaverne stopper ikke Folkemordet (The Great Replacement) på sin egen Hvite Rase frivillig.

Så fest sikkerhetsbeltet og gi bånn gass! Det er Morgenbladets budskap til oss.