Tafatte Cuckservative uten evne til Samling av Ressurser og Innsatsmidler

Tannløst alternativt fisleri i Oslo

Så vidt jeg har oppfattet skal det i dag ha vært flere grupperinger i gang i Oslo, Drammen og andre byer med sine demonstrasjoner og markeringer.

Det dreier seg om Røde Luer, Markeringer for Frihet, plakat over, SIAN og med Alliansen som sniker seg med i utkanten som en niauge som suger seg fast på organisatorene for en gratis tur.

Noen av disse grupperingene kan best karakteriseres som kvakksalvere og sjarlataner som lurer svake sjeler de så profiterer på. Vel, blir de ikke lurt av disse er det noen andre som lurer dem så det er greit nok.

Det som interesserte meg var å se hva som foregikk sett fra arrangørenes side, men det var ikke lett nå på lørdagskvelden. Og det sier mye om hvor uprofesjonelle disse Cuckservative tapergruppene er.

Det eneste lyspunktet var faktisk Alternativ Media som dekket SIAN sin dramatiske demo i Drammen live, men dessverre på Facebook hvor jeg ikke har noen konto. Men her er link til videoen deres likevel:

Alternativ media fra SIAN-demo i Drammen

Opptaket er temmelig amatørmessig og det er klart at Alternativ Media / SIAN har et enormt utviklingspotensiale, men de var der og de sendte og det er mer enn Røde luer, Markeringer og Alliansen har fått til. Enn si alle de andre som burde vært der og deltatt eller videreformidlet hendelsene.

Totalen er altså bedriten og negativ. Som hele den Cuckservative Alternativbevegelsen generelt. (Men som sagt – tommel opp for Alternativ Media og SIAN).

Jeg sitter igjen med spørsmålet om hvorfor alternativbevegelsen er så håpløst uprofesjonell.

Stor takk til Lars Thorsen og SIAN for innsatsen i Drammen.