Tore Sagen i NRK Radioresepsjonen – Rasisme – Vigrid

Tore Sagen overgår Vigrid – Skjermdump

Tore Sagen i NRK sin Radioresepsjonen skapte røre i den Politisk Korrekte norske vanndammen da han liret av seg grov rasisme mot negre.

Så vidt jeg forstår slettet NRK kjapt selve innslaget så det har jeg ikke funnet på nett, men flere aviser har sitert Tore Sagen sine rasistiske utsagn. Her er starten på raljeringen hans med Negre:

«Jeg tror negre er dårligere mennesker enn hvite, fordi det er kortere tid siden de var jegere og sankere på savannen. En tilværelse i det moderne Vesten krever mer komplekse kognitive evner enn det som kreves for å jakte ned en gnu.»

Tore Sagen utbroderer utsagnet og lager apelyder og slikt for å forsterke.

Dagsavisen om Tore Sagen, Ytringsufriheten og Vigrid

Jeg har en kommentar til sammenligningen mellom Sagen og Vigrid: Sagen er mye grovere enn Vigrid noensinne ville vært selv om han helt klart har et poeng.

Sagen valgte ordet «Dårligere», som er et subjektivt og moralsk begrep, mens jeg ville sagt «Lavere IQ» slik det er påvist i utallige amerikanske IQ-tester og er et i utgangspunktet et objektivt begrep.

Uansett inviterer jeg Tore Sagen inn i Vigrid-varmen slik at han kan bruke meninger og talent på en bedre måte: Nemlig i kampen mot den Internasjonale Parasittiske Jødedommen.

Men det er vel den statslønnede moroklumpen for feig til.