Torstein Norum Bugge har mange problemer med Damer, men Høyde er ikke det Største

Torstein Norum Bugge – Skjermbilde fra NRK. Dato fra Facebook 18.februar 2018

Krigen mellom kjønnene raser for fullt i den virkelige verden og i Cyberspace. Torstein er en ung mann som er frustrert over at damene velger han vekk. Etter å ha gjennomgått Facebook-profilen hans forstår jeg godt hvorfor.

Torstein skrev en sutrete offer-artikkel om sin egen skjebne på NRK.no forleden hvor han klagde på manglende treff på Tinder:

Torstein i NRK: Høye krav til lave menn

Det er bare å ta en titt på Torstein sitt engleaktige, følsomme og empatiske ansiktsuttrykk så forstår man at her spiller høyde en underordnet rolle. I alle fall i det virkelige liv. Mannen er en uselvstendig student uten egen bil og sikkert lite penger, siden han solgte bilen da han skulle studere, om jeg forstår han rett på FB.

Med det ansiktet, og han virker spinkel i tillegg, er det et under om han får seg en bete saftig fitte i det hele tatt. Mannen er 23 år og da vil damer mellom 17 og 21 år være dem som naturlig søker han. Men de vil ha en tøff, Bad-Ass med penger og bil som kan ta de med ut og vise dem fram på byen og da vil de gjerne flashe kjønnet sitt med blant annet høye hæler.

Torstein N. Bugge. Skjermdump fra hans Facebook-profil datert 20. julin 2016

På bildet over er altså Torstein et par år yngre enn i dag. Jeg tror Torstein er verdens snilleste og greieste unge mann og jeg tror han er familiens øyensten, men noen damemagnet virker han ikke som. Snarere tvertimot.

Torstein N. Bugge Skjermdump av hans Facebook-profil-bilde av 4. mars 2016

Og over er et 3 år gammelt profilbilde fra Facebook-siden hans.

Utseendet hans har kommet seg bra med hår i ansiktet. Det kler han faktisk godt og gjør han mer mandig. Jeg vil tro han scorer bedre etter at det kom på plass. Men, alvorlig talt, Torstein. Du må banne Moren din og andre eldre damer i familien fra å komme inn på FB-siden din. Få ting gjør en ung dame tørrere enn når moren til en hun kunne tenke seg på over 20 år dusser med han på FB.

Så, Torstein, vil du ha draget på damer må du frigjøre deg fra Mammas kjærlige pusling og omsorg i Cyberspace.

Til slutt vil jeg gi deg en oppmuntring, Torstein: Når du er ferdig med studiet og har fått deg en fet jobb med fet og fast inntekt hvor du kan flashe kjønnet ditt i en pen bil og invitere damer med gratis til Syden eller Trysil i påsken, kan jeg garantere deg at damene vil stå i kø for å kapre deg.

Årsak? Damer er primitive steinaldervesener som er ekstremt livmororienterte, egosentriske materialister. Samtlige, uansett hva de forsøker å lure godtroende menn til å tro.

Så gi deg selv mellom fem og ti år så vil mandigheten forskyve englefjeset og penger og posisjon vil gjøre resten. Og damene vil stå i kø:) For da har de lært at Bad-Ass var moro, men nå vil de se framover. Og da er det penger og materiell som gjør susen:) Gled deg til en positiv fremtid, Torstein.