Valget 2021: Nasjonal Samling om Demokratene!

Idioter og andre Tullinger på den Cuckservative Kvazi-Nazi-siden fra Nordfront til Alliansen og andre smågrupper tror Politikk dreier seg om prinsipper og andre abstrakte begreper de uansett ikke skjønner noe som helst av.

Vel, det gjør det altså ikke. Politikk er en Krig om Makt og hører hjemme i Krigens og Handelens verden. Den skitne Krigen og Hestehandelens verden.

Når valget er holdt telles stemmene og makten fordeles etter de gitte formlene hvor antall stemmer avgitt for et parti i forskjellige valgkretser og samlet avgjør tyngden de får på Stortinget.

På Nasjonalistfløyen og antikonsensus-fløyen er det mange små grupper som kjemper om plass på Stortinget og inntil nylig så det mørkt ut for dem alle. Det var mer som et rotterace for å nå bunnen først. Men så skjedde det noe som forandret feltet fullstendig: I vinter gikk nasjonalister fra FRP over til Demokratene, de valgte nye styrer og laget et nytt program og fikk markedsføring gjennom Høyresidens medier som Resett og Document.

Og resultatet uteblir ikke: På den siste Dagbladundersøkelsen ble Demokratene målt til 3,1% som er høyere enn KrF oppnådde.

Demokratene med 3,1% hos Dagbladets måling

Og her er det både Hestehandelens og krigens verden kommer inn. Fra handelens verden følger at politikk er basert på drakamper og kompromisser og er en gi og ta prosess mens det fra krigens verden henter inn angrepets handlingsregel nummer 2: Når man på et frontavsnitt har fått et gjennombrudd må alle disponible krefter omdirigeres for å pøses inn i gjennombruddsområdet og herje i dybde og bredde bak fiendens frontlinjer. Ref tyskernes Blitzkrig og russernes Bagration-offensiv sommeren 1944.

Med andre ord overført til norske kvazi-nazi-forhold: Nå er tiden inne for samtlige små grupper og personer til å gi all tilgjengelig støtte til Demokratene i innspurten til den 13. september. Alle egne aktiviteter må skrinlegges for å frigjøre personell og penger til støtte for Demokratenes gjennombrudd på meningsmålingene. De som ikke gjør det er ganske enkelt Forrædere mot egen felles sak.

Det gjelder Alliansen, Nordfront, Alternativ Media, SIAN, Akroma, Document, FMI, Resett, Lykten og hva de nå heter alle sammen.

Poenget er altså ikke å ri egne sære prinsipper, men å se de grunnleggende sammenhenger og felles interesse i å gi Konsensuspartiet på Stortinget et størst mulig tap.

Så får vi se om de Cuckservative taperne innen Alliansen, SIAN, Alternativ Media, Nordfront, Akroma, Lykten, FMI og de andre velger å gjøre det.

Utifra hva de hittil har prestert tipper jeg de ikke engang forstår hva jeg snakker om.