Venezuela i det geopolitiske siktepunktet

Trump: Psykopat med mangelfullt utviklede sjelsevner

Med den stormannsgale psykopaten med mangelfullt utviklede sjelsevner, Donald Trump, ved roret til The Global State er verden klar for siste fase i Det AngloZionistiske Imperiets erobringstokt.

Putin spilte Trump ut i Syria og Donbass og det ga ikke Trump noe annet valg enn å finne et land som lå nærmere USA og fjernere fra Russland til å hevne seg på for å rette opp tapet av ansikt.

Valget falt på Venezuela etter at Brasil hadde falt for USA’s «Soft Power».

Vi er nå begynt på den fjerde uken etter at USA dro fram Guaido som troll i eske-president i Venezuela og ennå sitter Maduro i landets presidentpalass. Og det til tross for at samtlige US-lakeier har anerkjent Guaido som midlertidig president inntil nyvalg kan holdes.

Psykopaten Trump jobber hardt mot de militære i Venezuela for å få dem til å skifte side og forråde folket og Maduro, men så langt forgjeves. Da begynner det hele å bli problematisk for USA. Ingen militær oppreisning og intet folkelig masseopprør som kunne feid Maduro ut av presidentpalasset.

Dette begynner å lukte av fiasko og det har psykopaten Trump ikke råd til. Venezuela skulle være en lettvint seier som ga stor internasjonal prestisje, men kan nå bli det motsatte:

Russland setter kjepper i USA’s Venezuela-hjul.