Vidar Kleppe vs Lysglimt Johansen

Valgresultatet i Viken Fylkestingsvalg 2019 – Skjermdump fra NRK

Vidar Kleppe i Demokratene slår seg på brystet over et flott valgresultat i Kristiansand og det med rette, men det stopper der. Det faktisk Bråstopper.

Politiske valg er som en idrettskonkurranse mellom de forskjellige politiske aktørene. Resultatene kommer i klare tall og avslører enhver forhåndsbløff og pompøsitet. Sjekk ut valgresultatene for fylker og kommuner hos NRK:

NRK valgresultater 2019

Basert på et flott lokalt valg i Kristiansand slår Kleppe seg på brystet og vil ha samarbeide med andre av mikropartiene. Det kan han bare glemme av flere årsaker. En av dem er at Demokratene på landsbasis gjorde nok et fiaskovalg uten vyer for fremtiden.

La oss se på det eneste fylket hvor alle mikropartiene stilte til valg, nemlig Viken fylke. Utsnitt av resultatet finner dere i bildet øverst i artikkelen. For å ta et par poenger:

Pensjonistpartiet fikk flere stemmer enn alle de andre mikropartiene til sammen og får med det en representant i Fylkestinget.

Det andre poenget jeg vil fremheve er at Lysglimt og hans Alliansen fikk dobbelt så mange stemmer i Viken som Demokratene. Og det på tross av at Demokratene har holdt på lenger og hadde støtte av Selvstendighetspartiet.

Jeg kaller Lysglimt sine 0.5% for en fiasko så hva skal jeg da kalle Demokratene sine 0,2%???

Årsaken til at jeg sammenligner Lysglimt og Alliansen med Kleppe og Demokratene er at begge regnes av den folkemordende kulturmarxistiske media og etablerte partier som høyreekstreme nazipartier utifra slik de fremstiller dem. og det med en viss rett siden jeg oppfatter at begge partiene har en etnisk vinkling. Tror jeg, men jeg kan ta feil der.

Bruken av ordet Fiasko skyldes at politikk dreier seg kun om en eneste ting og intet annet: Makt.

Skal etniske nordiske nasjonalister ha noen som helst sjanse til å kunne bruke politikken som plattform for sin hovedsak: Bevare det norske folks etniske eksistens, må de gå sammen om et parti med flere undergrupper som jobber saksorientert.

Alt annet vil kun føre valgfiaskoene videre til vi er utryddet for godt.