Vigrid Lanseres på nytt – Norges eneste ekte Nordiske Samfunnsbygger

Skiriseremonier i Telemark

Mot all formodning er jeg nå blitt så frisk og føler meg i så god fysisk og mental form at jeg starter Vigrid 2.0

Siden jeg bor i Midtre Telemark valgte jeg et bilde fra en felles seremoni i Telemark fra en del år tilbake. Bildet er en del av en videointroduksjon jeg lagde i 2010 og la ut på Youtube. Her er videoen som faktisk er sett ca. 10.000 ganger pr. i dag:

Intro-video for Vigrid fra 2010

Det er noen forutsetninger som må være tilstede for at en slik revitalisering av Vigrid skal kunne lykkes.

Først og fremst må det melde seg noen få kvinner som kan hjelpe til med seremoniene og har lyst og evner til selv å utvikle seg til Volver for så å holde seremonier etterhvert. Til det siste trenger vi også menn som vil utvikle seg til Goder.

Penger trenger vi faktisk svært lite av selv om bidrag vil hjelpe, men først og fremst trenger vi engasjerte kvinner og menn som vil bli med å bygge landets eneste seriøse Nordiske samfunn.

Er du en av dem?